ENG

(38044) 501 49 07
fax: (38044) 502 89 18
email: akp@akp.kiev.ua
st. Yakova Hnizdovskoho,1, Kyiv

RUS UA

(38044) 501 49 07
факс: (38044) 502 89 18
email: akp@akp.kiev.ua
м. Київ, вул. Якова Гніздовського, 1

» Головна » Підтримка » Корисна інформація » Порівняння ДУ (UA, RU, JP)

  

Порівняльна таблиця національних обмежень вмісту радіонуклідів в продуктах харчування, (Бк/кг, Бк/л) 

 

 

 

Україна

Росія

Японія

N

п/п

Найменування продукту 

ДРCs, Бк/кг  

ДРSr, Бк/кг  

ДРCs, Бк/кг  

ДРSr, Бк/кг  

ДРCs, Бк/кг  

ДРSr, Бк/кг  

 

Макаронні та хлібобулочні вироби

1

Хлібобулочні вироби

20

5

40

20

100

 

2

Борошно пшеничне, житнє та ін.

30

10

60

30

100

 

3

Макаронні вироби

30

10

60

30

100

 

4

Зерно бобових (горох, квасолю, нут, чечевиця, соя та ін.)

50

30

50

60

100

 

 

Молочні продукти

5

Молоко та молочні продукти

100

20

100

25

50

 

6

Масло

200

40

200

60

100

 

7

Сир

200

100

50

100

100

 

8

Продукти молочні згущені та концентровані

300

60

300

100

100

 

9

Продукті сухі молочні

500

100

500

200

100

 

 

М'ясо та м'ясні продукти

10

М'ясо, напівфабрикати, субпродукти м'ясні, ковбасні вироби

200

20

160

50

100

 

11

М'ясо птиці

200

20

180

80

100

 

12

Кості

50

200

160

200

100

 

 

Риба та нерибні об'єкти промислу

13

Риба, рибні консерви, пресерви, напівфабрикати

150

35

130

100

100

 

14

Моллюски, ракоподібні та інші безхребетні, земноводні та плазуни

150

35

200

100

100

 

15

Водорості та трави морські

200

70

200

100

100

 

16

Риба та нерибні об'єтки промислу сушені, в'ялені

300

70

260

200

100

 

 

Яйця птиці та продукти їх переробки

17

Яйца птиці, рідкі яєчні продукти

100

30

80

50

100

 

18

Яєчні продукти сухі

400

100

80

50

100

 

 

Овочі, фрукти, ягоди та продукти їх переробки

19

Картопля

60

20

120

40

100

 

20

Свіжі овочі

40

20

120

40

100

 

21

Сушені овочі

240

80

600

200

100

 

22

Фрукти, ягоди, виноград

70

10

40

30

100

 

23

Сухі фрукти, ягоди, виноград

280

40

200

150

100

 

24

Джеми, варення, повидло, конфітюри, плоди та ягоди, перетерті з цукром, та ін.

140

20

80

70

100

 

25

Горіхи

70

10

200

100

100

 

26

Ягоди дикорослі

500

50

160

60

100

 

 

Дитяче харчування

27

Готові продукти дитячого харчування:

на молочній основі

на м'ясній основі

на плодо-овочевій, фруктовій, зерновій основі

на рибній основі

хлібобулочні та макаронні вироби

 

 

40

40

 

 

40

40

 

 

40

 

 

5

5

 

 

5

5

 

 

5

 

 

40

70

 

 

60

100

 

 

40

 

 

25

30

 

 

25

60

 

 

20

 

 

50

50

 

 

50

50

 

 

50

 

 

Інші продукти

28

Цукор

50

30

140

100

100

 

29

Цукристі кондитерські вироби

50

30

160

100

100

 

30

Гриби

500

50

500

50

100

 

31

Олія рослинна

100

30

60

80

100

 

32

Чай

200

50

400

200

100

 

33

Кава (в зернах, мелена, розчинна)

200

50

300

100

100

 

34

Сіль

120

30

300

100

100

 

35

Мед та продукти бджільництва

200

50

100

80

100

 

36

Спеції та прянощі сухі

120

50

200

100

100

 

 

Вода та напої

37

Вода питна

2

2

Загальна.альфа-активність 0,1

Загальна бета- активність

1,0

10

 

38

Напої безалкогольні

20

20

70 Бк/л

100 Бк/л

 

 

39

Алкогольні напої

50

30

70 Бк/л

100 Бк/л

 

 

 

НОВИНИ | news

Навчальний посібник «СПЕКТРОМЕТРІЯ ІОНІЗУЮЧИХ ВИПРОМІНЮВАНЬ»

Навчальний посібник «СПЕКТРОМЕТРІЯ ІОНІЗУЮЧИХ ВИПРОМІНЮВАНЬ»

Виданий навчальний посібник «СПЕКТРОМЕТРІЯ ІОНІЗУЮЧИХ ВИПРОМІНЮВАНЬ» Подробнее

ПРОДУКЦІЯ | instruments

Розділ: Програмне забезпечення | Розробка ПЗ

Розділ: Програмне забезпечення | Розробка ПЗ

Розробка програмного забезпечення Подробнее


© 2011 AKP. Все права сохранены.

Карта сайта | Контакт | RSS новости | Компания